Stílusos bútorok baráti áron

gamer szék háttámla

credit_card

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Több fizetési módot kínálunk. Válassza ki azt a fizetési módot, amely leginkább megfelel Önnek.

Egyszerű ügyintézés

Egyszerűen vásárolhat bútort interneten keresztül.

Színes választék

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Sportos kivitelezésű, állítható magasságú, hintamechanikás forgószék, fejtámasszal, kék/fekete színben, országos kiszállítással.
AKRacing Nitro gamer szék magas háttámlával Versenyautó ülésre emlékeztető, poliuretán műbőr kárpitozású ülőlap és háttámla Több pont Pixel - kezdőoldal 3 Pixel garancia.
Gamer szék, Thunder X3 TCG20 Gaming Fekete/Kék Gamer szék (TGC20-BB), 0 Ft Gamer cuccok - Ebox Informatika Kft Szeged ... Ergonomikus gamer szék állítható karfával, gázrúgós, műbőr kárpit, állítható háttámla, fém láb Ezt a terméket 2018. április 12.
Tesoro GSEAT Tesoro Zone X Gold Gamer szék. ... Minősége, kialakítása nagyon profi. A deréktámasz pántját kicsit nehéz átvezetni a háttámla mögött! (van egy a háttal érintkező rész, amit el lehet kicsit húzni, és emögött kell átbujtatni ezt a pántot)
A háttámla teljesen hátradönthető vízszintes állásba is akár, így relax helyzetbe állítható. Ideális napi több órás használatra komoly számítógép játékosoknak, de irodai munkára is kiváló. Az Assassin gamer szék kialakítása az igazi versenyautók ülés
Irodai szék - Rocking mechanizmus, vastag párnázott ülés és háttámla, beépített fejtámla, karfa puha béléssel, biztonsági dupla görgők, terhelhetőség: 120 kg 36 590 Ft 2.
Állítsd a szék magasságát és dőlésszögét, hogy a munkanapod kényelmesen teljen – a hálós háttámla átengedi a levegőt, így akkor is nyugodt maradhatsz, amikor a munkaterhelés nő. Úgy készítettük, hogy évekig kibírja a fel-le mozgást.
Gamer Szék - Office Plaza Webáruház Műbőr kárpitozású, versenyautó ülésre emlékeztető ülőlap és háttámla; Több ponton állítható háttámla, mely 180 fokban dönthet Forgó ülőkék - Kozmetikai bútorok manipedishop.hu
Gamerülés akciós áron, országos kiszállítással és több mint 4000 átvételi ponton. Gamer ülés
A háttámla és az ülőke szinkronban és helyes szögben, individuális ellennyomással követi az ülő személy mozgását, és lehetővé teszi az egész testtartás székkel együtt történő megváltoztatását. A kényelmes szék felhasználása olyan, mint az aktív ülésn